Kdy dat power up?

• Toto téma obsahuje celkem 20 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel kozlik a poslední změna proběhla před 1 rokem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
  • Autor
      Tomáš
      Host

Ahoj,

chci se zeptat, proč nelevelovat pokemony, kdyz maji nejnizsi lvl a CP.

Hraju asi týden, získal jsem Eevee s CP37, evoloval ji na Espoeona, parkrát jsem po powerup a nyní mám CP578 a jsem na 800 Stardust a 1 Candy. Nejsilnější Eevee mám na CP276 a 1300 Stardust, 2 Candy. Pro me jako lajka to vypadá, že je lepsi levelovat od základu.

Děkuji za vysvětlenim, Tomáš

• #6737 Odpovědět
      Bauch
      Host

Popravdě pokud začínáš s hrou tak cca do levelu 20 nemá smysl nějak power upovat pokémony, spíš šetřit stardust a candy… důležité je si kontrolovat IV pokémona (individuální hodnota pokémona), většinou má smysl pokémona evolvovat a power upovat pokud má IV alespoň 90% IV… až budeš lvl 30 a výš tak tě potom bude stát jeden power up cca 8000stardustu a 8candy 🙂 pokud beru jako příklad eevee tak pokud nemá alespoň CP500 a IV90% tak je ihned mažu

• #6739 Odpovědět
      Tomáš
      Host

Dekuji Bauch. Ja nepower upuju, jen jsem to zkusil u te Eevee/Espeon. Nejakou kvalitu pikemona kontroluji v Appraise, ale zadne %hodnoceni jsem jeste nikde nevidel/nenasel.

• #6740 Odpovědět
        Bauch
        Host

%IV ve hře není, částečně ho nahrazuje appraise ale z něho si schopný vyčíst jen přibližné procento IV v rozmezí cca 10-20%,, kalkulátory do hry které počítají přesnou hodnotu IV jsou zakázané, více informací najdeš v článku na této stránce který ti objasní vše 😉 ale jednoduše řečeno pokud máš Eevee s hodnotou 0% IV tak je nejhorší co může být a naopak když máš Eevee s hodnotou 100% IV tak je ta nejlepší kterou můžeš získat

• #6743 Odpovědět
          Mysakusak
          Host

Zakazane jsou jen IV kalkulator, ktere se loguji jako ty a info maji ze serveru. Pokud by mnely byt zakazane off-line kalulator nebo ty ty co analyzuji screenshot obrazovky, tak by museli zakazat i papir a tusku …

• #6747 Odpovědět
          Bauch
          Host

Zakázané jsou všechny IV kalkulátory, jen ty které netahají data ze serveru jsou těžko zjistitelné

• #6748 Odpovědět
          Bauch
          Host

ale teoreticky pokud by tě chytl doma pracovník nianticu jak si na papíře počítáš IV tak by ti taky mohl dát ban 😀 😀 😀

• #6751 Odpovědět
          Mysakusak
          Host

Mohl by jsi mi prozradit, kde jsi vycetl, ze jsou zakazane vsechny IV kalkulatory ? Prekladal jsem kdysi do cestiny oficialni dokumeny Nianticu (Trainer Gidelines – sekce o podvadeni) a neni tam ani naznak neceho takoveho … Pod modifikovanym nebo neoficialnim softwarem se mysli v tomto dokumentu zcela jasne klienti pro jejich servery, booty a jiny software kterym lze hrat PoGo. To nema s IV kalkulacku nic spolecneho …

• #6752 Odpovědět
          Bauch
          Host

je to někde na stránkách nianticu,,, jednoduše řečeno jsou zakázané programy, aplikace apod. které čerpají data ať už přímo z aplikace, serveru, ze screenu obrazovky nebo jakýmkoliv způsobem čerpají ze hry, spadá tam tedy jakákoliv IV kalkulačka

• #6753 Odpovědět
          Mysakusak
          Host

No to co je na strankach Nianticu je prave zmineny dokument – „Navod pro trenery“, ktery vyjmenovava co je zrejme podvadeni. A to ze by se to vztahovalo na off line IV kalkulacku je asi mytus nebo spatny preklad tohoto dokumentu.

• #6754 Odpovědět
          Bauch
          Host

V návodu to není přesně určené, já si to spíše odvozuju z upozornění nianticu ve kterých se píše o tzv. Third party aplikacích a ve většině definicích se píše obecně o všech IV kalkulátorech

• #6760 Odpovědět
          Mysakusak
          Host

Dej sem odkaz na dokument, ze ktereho si to odvozujes, a muzem pokracovat v diskuzi. Na reddeditu je o tom nekolik diskuznich skupin a ve vsech panuje vseobecna shoda ze off line IV kalkulatory nejsou v rozporu s zadnym dokumentem Nianticu – nikdo takovy dojument nedohledal.

• #24092 Odpovědět
          kozlik
          Host

ty js3s kok.t😄😄😄

• #6762 Odpovědět
          Dan
          Host

…měly…
          …tužku…
          Děkuji.
          (Your grammar gave me a cancer)

• #6741 Odpovědět
      Mysakusak
      Host

Hodnoceni IV se da castecne odvodit z Apprise. Kdyz je wanderful tak je IV tusim nad 85%. Pokud ja navic exceed statistic, tak je nejaka vlastnost 100%. A pojud ma jeste navic vsechny vlastnosti equal tak je IV 100%.

• #6742 Odpovědět
        Bauch
        Host

Platí to tak u modrých 🙂 jinak každý zástupce týmu říká něco jiného

• #6745 Odpovědět
          Mysakusak
          Host

Jo jo. Hlasky za jine nez modre si musis dohledat – ja si to nepamatuju.

• #6744 Odpovědět
      petr
      Host

appraise ti to taky +- rekne.. jinak jsou na to kalkulatory – precti si tu neco o IV – jinak je to dost precenovane – nekdo to nekdy pocital a vychazelo to, ze ten rozdil v „sile“ podle IV muze delat max 10 %, spis min.. na druhou stranu moveset (jeho utoky) udelaji klidne 20% rozdil – samozrejme evolve podle utoku delat nemuzes, protoze se utoky tim evolvem zmeni. jinak prave CP je podle IV – jak mas nad pokesem ten oblouk, tak to je jakoby ukazatel jeho levelu – vetsi lvl pri malem IV muze mit mene CP nez mensi lvl pri velkem IV.. lvl up stoji furt stejne, bez ohledu na IV – to je podle levelu – jakoze:
      lvl 1 -> lvl 2 = 1 candy+100 dust
      lvl 2 -> lvl 3 = 2 candy+200 dust
      (cisla jsou samozrejme blbe)
      takze kdyz budes levelovat pokese od nizkeho lvlu, musis si zaplatit vsechny lvly – az budes treba lvl 25, chytnes pokese, kterej ma lvl 20, tak uz ho budes krmit jen z lvlu 20 dal – usetris za 20 lvlu…

• #6746 Odpovědět
      Mysakusak
      Host

Je pravda ze IV je precenovane, ale jsou situca kdy je zcela kriticke. Konkretne kdyz potrebujes maximalni namaxovane Delta Force komando na specielni operce. Typicky solo likvidace r3 bossu :-). Tam jde o cas a rychlost a pocita se kazdy bod za damage …

• #6770 Odpovědět
        petr
        Host

coz evidentne neni pripad OP 🙂

jo, mas pravdu.. to je jasny…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
Odpověď na: Kdy dat power up?
Osobní informace:

Sdílej kamarádůmShare on Facebook
Facebook