Útoky pokémonů

• Toto téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel M. Husak a poslední změna proběhla před 6 roky a 6 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
  • Autor
      CertTom
      Host

Nevíte prosím, jestli nedošlo ke změně při přidělování útoků chycených pokešů? Bral jsem jako danou věc, že chycený pokeš má vždy danou sadu útoků stejnou pro všechny. Zhruba dva týdny pozoruji zajímavou věc. Když chytneme stejného pokémona, má pro různé hráče nejen různé CP, ale nyní již i rozdílné útoky. Aspoň jsem to pozoroval u synovců (ti mají nižší level). U dcery (30+) se mi zdá, že dostáváme útoky stejné (stejně jako CP). Ale zatím jsem neměl moc možností to víc zkoumat.

Russulagrisea
      Host

Ano, přesně takhle to teď je. Někde se to tady i psalo. Do LvL 30 může být různá CP, IV i útoky. Pak už to mají všichni stejně.

M. Husak
      Host

No vzhledem k tomu za na praci (boje o gymy a obsazovani) pouzivam z 90% pokemony z vajicek, tak je ve hre vlastne jen IV pokemonu, ktere se nedaji lihnou … Ted mne zrovna napada jen Houndoun aka Cerny pes a dnes uz i Magikarpove ….

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
  • Fórum ‚Otázky a odpovědi ke hře‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
Sdílej kamarádůmShare on Facebook
Facebook