Pokestopy

• Toto téma obsahuje celkem 13 odpovědí. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel sevanan a poslední změna proběhla před 6 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 vláken odpovědí
  • Autor
      Čumajdan
      Host

Ahoj, mám další zvídavou a blbou otázku. Neměnili se poslední dobou nějak pravděpodobnosti toho , co padá z Pokestopů? Za poslední týden denně vyhážu cca 200 ballů a 50 20hp potionů. Samozřejmě ještě plus to, co použiju na chytání Pokémonů a jejich případné léčení. Lepší potiony a revive mi přestali padat. Průměrně mám teď z 5 stopů jednu jinou věc než jenom bally a ty malý potiony. Máte to taky tak, nebo mám prostě smůlu?

_Fry_
      Host

Budu to sledovat a dám vědět.

Vyházet 200 pokébalů?? Já jich mám pernamentně nedostatek…

Čumajdan
        Host

Sedím v práci u dvou stopů a protože pracuju na vysoké škole a nezkouším, tak mám teď přes zkouškový docela dost času a můžu mít hru zaplou u práce. Takže když si vzpomenu, tak si zatočím. Já mám právě nedostat všeho ostatního, když mi teď padají jenom bally.

sadecky peter
      Host

závidim 😀 ja by som bally bral, som trocha odrezaný od sveta, a aj ked sedím na hniezdisku pokemonov málokedy čosi chytím 😀 nemám do čoho 😀 inak čo sa týka pokestopov padáv mi stále všetko, len tých ballov je akosi málo 😀

Chmeld4
      Host

Padá mi furt všechno možný. greaty, ultra, potiony …

_Fry_
      Host

Tak mám pocit, že mi v průměru padá stále stejná struktura věcí.

Vejce 10km jsem také dlouho nedostal a také denně minimálně jedno líhnu.

Chtělo by to nějakou radu, jak se dá zvýšit pravděpodobnost, že padne 10km vejce.

Pak jsem zvědaný na Valentýnský event. Chtělo by to hru nějak oživit.

drago
      Správce

Nedávno začala hrát má drahá polovička a když jdeme spolu tak jí padají témě vždy 3 věci, mě tak 4. Vypadá to, že záleží na level hráče.

Jinak vejce padají vždy navíc. Nepočítají se do limitu, toho co může maximálně vypadnout. 10 km vejce jsem měl za leden jen 1. Teď ale sbírám 2 km vejce a chodím jen 5km, abych se připravil pokud udělají nějakou akci.

Morttien
      Host

Také mi poslední dobou dost padají pokebaly a potion skoro žádný.
      A několikrát se mi letos stalo, že jsem z pokestopu vytočil 2 km vejce, je to vidět i v „Journal“, ale ve vejcích mám pouze 5km. Všiml si toho také někdo?

Čumajdan
        Host

To se mi nestává. Když vždy, se mi ukáže ve výčtu vajec, to co sem vytočil.

ondrej358
      Host

Čus. Taky vám pokestopy občas ukazují špatnej obrázek místa?? Taky se mi zdá že se hodně zmenšil radius dostupnosti stopu a dýl se otvírá… Někdo stejná zkušenost??

sevanan
      Host

Jj je to běžná věc, že se načte ze začátku špatný obrázek (například z předhozího gymu), ale po chvíli je nahrazen správným. Ano otevírání trvá dle mého o trochu déle, ale na hru to nemá vliv co se dostupnosti týče, přijde mi stejná.

Čumajdan
      Host

Měl sem to stejně. Teď mi ale ve třech dnech vypadli 3 10km.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 vláken odpovědí
  • Fórum ‚Otázky a odpovědi ke hře‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
Sdílej kamarádůmShare on Facebook
Facebook