Nová aktualizace

• Toto téma obsahuje celkem 12 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel ondrej358 a poslední změna proběhla před 6 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 vláken odpovědí
  • Autor
      Michal
      Host

Ví prosím co se skrývá v nové aktualizaci?

Sevanan
      Host

připadá mi také, že nová aktualizace tolik nečerpá data, ale možná je to jen dojem…

Chmeld4
      Host

Od doby co přišla ta nová aktualizace mi problikávají protočené pokestopy. Pozorujete to taky? Po protočení klasicky zfialoví a kdyz z něj vylazete tak po chvilce modře problikne a po chvilce zase.

Fij0n
      Host

Teď u updatu na 0.55.0 se mi deje že když kliknu na svýho avatara v levým dolním rohu tak se mi freezne celá hra. Zkoušel jsem reinstal,reset telefonu, smazat chache prostě vše… Někdo taky?

kvakyn
      Host

Mě to začalo žrát dvakrát víc dat, hrůza

Rostikvich
      Host

ahoj všem fandům pokemonů. Může mi někdo poradit?
      Od včera mi padá aplikace při chytání pokemona s hláškou Pokemon Go se zastavila a konec. Dokud neoznačím pokemona, tak vše funguje normálně (pokestopy, gymy …). zatím jsem provedl odinstalaci a instalaci, restart S5. Dík za jakoukoliv radu. Nerad bych ukončil toulky za pokemony

holyholyster
        Host

mně padá pravidelně PG při začátku chytání pokemona když mám zapnutou kameru (u stejného typu telefonu, ale u jiných hráčů to nepadá)
        Jediné co mně napadá je to mám mnohem větší batoh plný pokemonů…
        Když stihnu vypnout kameru (cca 1 sec), při chytání tak to nespadne.

Rostikvich
      Host

Můj problém vyřešen. včera po najetí Valentýna vše funguje jak má. Hurá , mohu znovu chytat pokemony. Zúročím plný batoh z pokestopu.

ondrej358
      Host

Čus neví někdo jak je to s dostupností aktualizace?? Na google play není a hodně android hráčů už ji má

Chmeld4
      Host

Většina to má nejspíš z mirroru. Odkaz je i tady na stránkách na konci článku o aktualizaci.

ondrej358
      Host

To by mě zajímalo kdy to konečně dají na play 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 vláken odpovědí
  • Fórum ‚Aktualizace, novinky a události‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
Sdílej kamarádůmShare on Facebook
Facebook