Kingler – utoky

• Toto téma obsahuje celkem 11 odpovědí. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel M. Husak a poslední změna proběhla před 6 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Autor
      RasputinS11
      Host

Jaký mátor názor na Kinglera? Může mít celkem vysoké IV, skoro 2700, využíváte ho k něčemu nebo je to pro Vás jen plevel? A co jeho útoky? Má smysl ještě jiný než water/water, tedy Bubble/Water Pulse?

M. Husak
      Host

Kinglera obcas strcim do gymu kdyz potrebuji neco s hi CP a nic jineho nemam. Na Valasku mi jeden sedi asi mesic. Tabulku optimalnich utoku si najdi na pokemongohub.net …

RasputinS11
      Host

na ty stránky koukám, ale zajímalo by mě, jak na ty hodnoty přišli, protože např. tady

což je dost ověřenej zdroj, rozlišující movesety čistě podle velikosti damage per sekond, tak tam má kingler nějakých 17DPS max, ale i ti největší borci jako dragonite atd. maji tak max 24 dps, tak kde je pak pravda a podle čeho se řídit že

RasputinS11
      Host

sakra jak se sem dává odkaz na stránku? nevíte? díky

drago
        Správce

Zdravím, všechny odkazy musí projít ručním schválením. Blokouje to roboty, spamery atd.

SaviourSavi
      Host

Mám kinglera 82 s bubble a water a je to moc silný zabiják. Doporučuju s tímto movesetem tunit.
      Má 12(!) nejlepší útok a 20 obranu ze všech.

RasputinS11
      Host

Prave ze STAB je tam zohlednen. Tak podle cehho se pak ma clovek ridit, kdyz na kazde strance je to jinak🤔 podle ceho se ridite vy?

M. Husak
      Host

Ja verim tabulkam na pokemongohub.net. Vliv STAB bonusu je tam zvlat a da se pochopit jak to pocitaji …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Fórum ‚Otázky a odpovědi ke hře‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
Sdílej kamarádůmShare on Facebook
Facebook