Jak zjistit IV (individual values)

Hlavní stránka Fóra Pokémon GO Otázky a odpovědi ke hře Jak zjistit IV (individual values)

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí
  • Autor
      _Fry_
      Host

Prosím o tip, jak zjistím co nejpřesnější IV mých pokémonů. Našel jsem nějaké tabulky, kde to ale buď nefunguje nebo tam je více možností, takže nevím zda je to 20% nebo 80%. Díky.

Martin
      Host

používám appku, která je schopná spočítat na popředí přímo ve hře IV staty. vyborná. jen ji používám pouze pro „vyborné“ pokeše a ostatní mě nezajimaj. Android

xs
      Host

Stáhni si do mobilu aplikaci iV GO. Vždy po pár dnech chytání spustím a kouknu jestli mám něco slušného nad 90%. To si nechám a ostatní pošlu profesorovi do pitevny. Mimo iV Ti to ukáže i vše ostatní tzn. jestli má daný Pokémon dobrý útok na obranu nebo útok, DPS, Kolik stardustu budeš potřebovat abys ho dal na max atd. atd…

MaStr807
      Host

ta aplikace IV GO je super, muj nejsilnejsi pokemon dragonair s cp 3000 ma 38 procent, to bych si dal facku , ze jsem do nej tolik investoval a mohl mit trebas o 300 vyssi cp, priste u tyranitara budu mnohem chtrejsi 😀 😀

Bauch
      Host

Souhlas 🙂 též používám aplikaci IV Go , je super že má člověk ihned přehled o IV všech pokémonů bez nutnosti zadávat zdlouhavě informace o každém zvlášť.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí
  • Fórum ‚Otázky a odpovědi ke hře‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
Sdílej kamarádůmShare on Facebook
Facebook