Do kterých Pokémonů investovat stardust ?

Hlavní stránka Fóra Pokémon GO Pokémoni Do kterých Pokémonů investovat stardust ?

• Toto téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Libor a poslední změna proběhla před 5 roky a 7 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Autor
      Libor
      Host

Ahoj všem. Vím, se ptám asi hloupě, vím, že se to tu už okrajově probíralo, ale stejně se znovu zeptám. Zajímalo by mě, do kterých Pokémonů ( mimo obvyklých bijců Machampů, Dragonů, Golemů, Tyranů, Vaporeonů.. ) legendárních i „běžných“ investujete, nebo budete investovat dust. Udělal jsem přes event nějakou zásobu a rád bych jí rozumně uložil. Proto bych Vás rád poprosil o radu. Děkuji Vám za jakékoli odpovědi a podněty.

TNT
      Host

Obvykle je to přidání bijce s vysokým IV do stáda nejlepších bijců na konkrétní typ pokemona, nejčastěji raid bosse. Kteří pokeši to jsou usnadní informace ze simulátoru soubojů na pokebattler.com . Dobré pokeše, které nepotřebuji nechávám tak jak přijdou, neevolvuji, můžou se hodit při budoucích eventech, kdy jsou pokeši rychle k dispozici k získání časově omezených výhod. Na obranu gymů, abych posiloval ty nejlepší obranáře, kašlu.

Mildavil19
      Host

Tak za mě abych ti narýsoval obrázek co mám na maxu s ohledem na sólovani : 2x Groudon, Kyorge, mewtwo, 5x Tyranitar, Lugia, 3x Dragonite, Salamance, Entei,Raikou, Zapdos, 3x Rhydon, Gyarados,Vaporeon, Milotic, 4x Golem, 3x Exegutor, 5x Machamp, Alakazam, Scizor, Pinsir, 3x Jolteon, 3x Venosaur, Sceptile

Libor
      Host

Děkuji TNT i Mildavil9. Nějak tak jsem si to trochu myslel. Tak to budu muset svoji zásobu dustu zdvojnásobit 😎… Dlouhá, ale zábavná cesta je k dobrým Pokémonům. Tak jdu zase lovit 👽.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Fórum ‚Pokémoni‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
Sdílej kamarádůmShare on Facebook
Facebook