CP pro hráče se stejným levelem

Hlavní stránka Fóra Pokémon GO Otázky a odpovědi ke hře CP pro hráče se stejným levelem

• Toto téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Khaleesi a poslední změna proběhla před 6 roky a 6 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí
  • Autor
      RAPLczGO
      Host

Všimli jste si, že hráči se stejným levelem už nechytají toho konkrétního pokemona se stejným CP ani se stejným hodnocením.Zkoušeli jsme to a někdy sice stejný je, ale většinou je rozdílné CP i hodnocení IV.

peter sadecky
      Host

je to tak cp sa už evidentne nedrží na lvl, s tým IV neviem potvrdiť

Khaleesi
      Host

IV tuším stále stejné, CP stejné od hráčova lvl 30.

CertTom
      Host

Určitě se „něco“ změnilo. V minulém týdnu jsem upozorňoval na to, že se změnily útoky. U stejného chyceného pokeše jsme měli se synovcem úplně jinou sadu útoků (donedávna byly sady útoků identické). Vypadá to, že mnohem víc vlastností je buď náhodných nebo závislých na něčem, co neumím odhalit. CP je zatím myslím stejné u stejných lvl. Ale nemám dostatečný vzorek pro potvrzení hypotézy. Usuzuji jen z několika pokešů chycených společně s dcerou (oba 30+).

Khaleesi
      Host

No já mám tu zkušenost, že hráči 30+ mají útoky, IV i CP stejné…. Ale opravdu musí být min. lvl 30.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí
  • Fórum ‚Otázky a odpovědi ke hře‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
Sdílej kamarádůmShare on Facebook
Facebook